2018-09-07 05:20:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Pénzügyei megnyugtatóan alakulnak

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz és a Szaturnusz kellemetlen fényszögben állnak, ez stresszt okozhat a kapcsolatokban. Ha lehet, legyen kedvesebb a párjával! Ha valamilyen közös üzlet tagja, most a többiek révén előnyhöz juthat.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Sokat rágódik a közelmúlt eseményein, végül rájön, hogy hol tévedett. Egy családi esemény készteti önvizsgálatra. Igyekezzen túltenni magát a történteken.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz és a Szaturnusz kedvezőtlenül hatnak önre. Ambiciózus terveiről mára lemondhat, de azért legyen jó kedélyű, a türelmetlenséggel nem ér el semmit. Gondolkodjon gyakorlatiasabban és romantikusabban, a Vénusz erre ösztönzi.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Olyasmibe ártotta bele magát, ami tulajdonképpen nem is az ön feladata. Energiafeleslegét inkább olyan területen vezesse le, ahol nem ütközik ellenállásba.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma valami különleges dologra számíthat, például egy találkozásra, egy nagyon kedves emberrel, vagy akár egy randevúra, ami nem is akar véget érni... A Vénusz szebbé varázsolja a napjait.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kerülje el a zsörtölődő embereket, könnyen kialakulhat a veszekedés. Ne tulajdonítson túl sok jelentőséget a feszültségeknek, nem éri meg. A fárasztó nap után feküdjön le korábban pihenni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Pénzügyei megnyugtatóan alakulnak, az üzleti életben sikereket ér el, illetve a munkahelyén az élvonalba kerül, de úgy érzi, már nem terhelhető tovább, és talán életében először nemet mond egy megbízásra.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Úgy tűnik, mintha felborult volna az időérzéke, de valószínűbb, hogy alaposan túlbecsüli az erejét, ezért vállal a lehetségesnél rövidebb határidőket. A teendők pedig egyre inkább kezdenek a körmére égni. Egy kedves üzenettől vagy telefonhívástól teljesen feldobódik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold most rengeteg energiával ajándékozza meg önt. Hétvégi bevásárlásait ma kellene elintéznie, és így szerezhet magának szabad teret az élet szép dolgaihoz. Nagyszerű ötlet jut az eszébe, hogy hogyan kellene eltöltenie az estét.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Összecsaphatnak a hullámok a feje fölött, annyi a dolga, hogy nem is tud mindnek a végére jutni az elvárt határidőig. Túl sok az üresjárat, a fölösleges tárgyalás, levelezés. A lényeg pedig elsikkad. Legyen óvatos!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén minden összejön. Nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan szeretné, de ha most erőltetni kezd valamit, abból nagyobb baj lesz, mint ha hagyja, hogy kiforrjanak az események. Lépjen egyet hátra, maradjon szemlélődő és várja ki, amíg a helyzet megérik arra, hogy lépjen!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kissé alább hagy a lelkesedése. Nehezen érti meg a világot, mindenkivel vitába keveredik, ami aztán jogi lépéseket is maga után vonhat. Ha a kapcsolata még nagyon friss, akkor a partnere mindent elkövet, hogy jókedvre derítse. Ám ha már régóta élnek együtt, akkor még az apró nézeteltérésből is heves vita kerekedhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: